„Szexjelenetet amúgy is fura forgatni, mivel vagy tíz másik ember áll rajtad kívül a szobában, és mind azt figyeli, hogyan csinálod. Szóval semmi szexi nincs benne, főleg, amikor a rendező hangosan rád szól, hogy a másik oldalán csókold a partnered, hogy a kamera is lásson valamit. Mégis meg kellett csinálni ezeket a jeleneteket, mert a nézők a történet során egyre közelebb kerülnek a lányokhoz, az intim szférájukba is szeretnének bepillantani. Ha a karaktereink épp kínos helyzetbe keverednek, vagy épp nagyon sebezhetők, az abban segít, hogy valódinak tűnjenek" – magyarázta ugyanerről Allison Williams, aki pedig a legkomolyabb lányt, Marnie-t alakította.

Allison Williams bugyi nélkül. További fotókért kattintson a képre!Forrás: HBO

Leginkább a másik két lányt, Jessát (Jemima Kirke) és a Dunham által játszott, magyar nevű Hannah Horvathot láthattuk tehát vetkőzni a sorozatban – ami utóbbinak egyébként önmaga elfogadásáról is szólt, hisz az alakja már akkor sem igazán felelt meg a modern kor ideáljának.

Lena Dunham ismét meztelenül. További fotókért kattintson a képre!Forrás: HBO

Tabu amúgy tényleg nem nagyon volt, legalább egy jelenetről tudunk azonban, amelyet a producerek már túl soknak találtak, nem is került bele a végső verzióba. Egy képsorban ugyanis egy az egyben láthattuk volna, amint az Elijah nevű szereplő spermája kilövell az ejakuláció során – ami az executive producer, Judd Apatow szerint kellően provokatív lett volna ahhoz, hogy már csak attól is újszerűvé és érdekessé váljon, az HBO akkori programigazgatója, Michael Lombardo viszont teljesen öncélúnak tartotta.

A Csajokból végül hat évad készült, 2017-ben ért véget a 62. epizóddal. Nézzen meg belőle még egy képet a következő oldalon!