Egy dolog még nagyon hiányzott a Sztárban sztár leszek! kiesett énekesnőjének

Tóth Napsugár
Vágólapra másolva!
Hiányérzet van benne, nem tudta megmutatni a hangját az előválogatóhoz képest, egy "igazán nagyot" még énekelt volna - mondta a vasárnap este kiesett Tóth Napsugár a Mokkában.
Vágólapra másolva!

Tóth Napsugár a november 14-i Mokkában elmondta, hogy szerinte nem szégyen Bari Laci mellől kiesni. "Az ember versenyhelyzetben próbálja felmérni a helyét, de én fejlődni jöttem. Nem szégyen megkérdezni másokat" - utalt arra, hogy Yulaysi Mirandától is tudott tanulni. "Hiányérzet van bennem, nem tudtam megmutatni a hangomat az előválogatóhoz képest, egy igazi nagyot még énekeltem volna" - mondta

Tóth Napsugár Forrás: TV2

"Nem vagyok táncos, vért izzadtam a koreográfiával. Pinknél viszont éreztem, hogy megérkezetem" - magyarázta, hozzátéve, hogy a "csajoskodás" nem neki való.

"Ha nincs érzelem, amit tudok közvetíteni, akkor nem tudok kapcsolódni, nekem kell egy mély tartalom. Megvan, mit akarok a jövőben, várom, hogy jöjjön egy producer. Tudok dalt szerezni, tudom az irányt, vannak érzések bennem, és a szomorú, balladisztikus dalokban tudom megmutatni magam" - magyarázta a show újabb kiesője. Bővebben a Mokkában, hamarosan felkerül a beszélgetés videón is.