A Párharc-győztes Varga Viktor a 10 milliós fődíjról és a botrányokról beszélt

Varga Viktor és Liliána a Párharcban
Vágólapra másolva!
A TV2 valóságshow-jának győztes párosa elosztotta a nyereményt és nagy élményként emlékezik vissza a Párharcra. Varga Viktor bevallotta, hogy veszekedtek Zsembera Liliánával, és azt is, hogy a végén majdnem elbukták a fődíjat. 
Vágólapra másolva!

Vargra Viktor szerint ellefele, Csoki az egész műsor alatt volt szét volt esve, majd a végén összeszedte magát, ő pedig végig egyben volt, csak a végén csúszott szét. "Műsorkészítési szempontból jók lettünk, csodálatos utazás volt ez nekünk. Ennyire közel kerülni a másikhoz nagyon nehéz a valódi életben. A páromat pedig nagyon tisztelem és szeretem, látok benne mindent, amire szükségem van az életben" - mondta az énekes, aki majd 42 évesen akar gyereket.

Zsembera Liliána is szóhoz jutott a Mokkában, szerinte szerint hülyeség korhoz kötni a szülést. A műsorban neki a lézeres, bankrablós feladat volt a legnehezebb. "Miénk lett a legrosszabb eredmény, össze is kaptunk utána" - vallotta be.

Varga Viktor és Liliána a Párharcban tv2

Varga Viktor szerint barátnője remekül teljesített. "Büszke voltam rá, úgy tudtam ránézni, mint egy kölyökpárducra. A pénzt pedig megfeleztük, aki nem így cselekszik, nem jó ember" - mondta a 10 milliós fődíjról.

Azt állítja, még mindig tele van enegriával, nem tud pihenni. "Én nem tudok megnyugodni, minél több terhelést kapok, annál többre vágyom. Most egyelőre a megélés periódusában vagyok, majd télen lehet, hogy lesznek csendesebb időszakok" - magyarázta, hozzátéve, hogy most a félkész dalait akarja befejezni, felvenni. Bővebben a Mokkában, hamarosan felkerül a teljes beszélgetés.