Az RTL Klub gyerekverő színésze újra magyarázkodik

Molnár Gusztáv
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, az RTL Klub egykori színészére nehéz idők járnak, ugyanis alkoholizmusa miatt egyre rosszabb állapotba kerül. Az alkoholizmuson kívül bipoláris elmezavarral is küzdő színészt elhagyta felesége is, mivel nem bírta tovább elviselni a kialakult helyzetet és férje üres ígéreteit. Molnár Gusztáv mégsem adja fel, úgy gondolja még van remény számára.
Vágólapra másolva!

Molnár Gusztáv egyre rosszabb állapotban van, azonban elmondása szerint már megtalálta a számára megfelelő segítséget és intézményt, ahol képes lesz végigcsinálni az elvonót. Az egykori színész azt állítja, hogy eddig azért adta fel a rehabilitációt, mivel nem voltak számára megfelelőek a körülmények.

"A legutóbbi hely inkább egy munkásszállóra hasonlított, nem felelt meg, nem éreztem, hogy megkapom azt a szakmai segítséget, amire szükségem van. Egy gondozóval jóba lettem, és ő ajánlotta ezt a komoly helyet, ahová két óra múlva végleg bevonulok. Egy évre eltűnök" – jelentette ki a Blikknek Molnár Gusztáv az állítólagos bevonulása előtt.

ez tényleg egy profi hely. Az első két hónapban teljes izolációra számíthatok. Még nem fogtam föl, hogy két óra múlva eltűnök, és semmit sem fogok tudni a külvilágról, a fiamról, a családomról. 0-24-ben be lesz osztva az időm, ami biztosan segít majd.

Mindenkinek az lesz a legjobb, ha most eltűnök.

Mostanában besokalltam ettől a sok hírtől, a napokban is rosszul lettem a vonaton. Fizikailag lerobbantam, kell az újraindítás. Kopaszodok, 30 kilót fogytam. Le kell ülepedniük a dolgoknak, mert szeretnék bizonyítani a családomnak, a barátaimnak, sokan szurkolnak nekem" – zárta gondolatait Molnár Gusztáv, aki az elmondásai alapján egy évre bevonul és nem hallat majd magáról.