Kiderült, mi okozta Sebestyén Balázs házasságának válságát

Sebestyén Balázs felesége, Viki
Vágólapra másolva!
Az elmúlt hetekben többször felmerült a hír, hogy válságban van Sebestyén Balázs házassága, ezt pedig sem ő, sem a felesége nem cáfolta. Most kiderült, hogy valóban adódtak nehézségeik a házaspárnak az elmúlt időszakban.
Vágólapra másolva!

Sebestyén Balázs ismét heteket volt távol a családjától, ami sok konfliktust okozott. "Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helytáll otthon, fantasztikus anya. Ez most egy nehéz időszak nekünk, nehezen viseljük a távollétet, de amikor csak lehet, beszélünk" – mondta Sebestyén nemrég, mikor a házasságáról kérdezték.

A Blikk szerint a kapcsolatuk valóban nehéz időszakon ment át, Sebestyén Balázs az elmúlt hónapokban ugyanis rengeteget volt távol. Az állandó reggeli rádiózás mellett nyáron is éjszkába nyúlóan forgatott, majd Kolumbiában töltött heteket. A családjára emiatt a szokásosnál is kevesebb ideje jutott, amit a felesége nem viselt túl jól.

Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs

A lap úgy tudja, Sebestyén Viki egyszer már válaszút elé is állította a férjét: el kellett döntenie, hogy a munka vagy a család fontosabb a számára. Most, néhány év után, újra hosszabb útra ment külföldre egy munka miatt, ezért

már hetekkel az indulás előtt feszültség alakult ki a házaspár tagjai között.

Sebestyén Viki nehezen élte meg férje hiányát, és ezen nem segített a köztük lévő kontinensnyi távolság sem. A Blikk szerint egyelőre sikerült rendezni a feszültséget egymás között.