Az RTL-színész nagyképű okoskodásán felháborodott Zámbó Árpy

Vágólapra másolva!
Ostoba és nagyképű okoskodásba kezdett az RTL-es sorozatokban szereplő Nagy Ervin színész, aki most egy Zámbó Jimmy életéről készült sorozat egyik főszereplője lesz. Nagy Ervin előszedve az összes lejárt közhelyet, amelyet valaha hallhatott a nehéz gyerekkor és a zűrös felnőttor kapcsolatáról azt mondta, szerinte Jimmy nem kapott elég szeretetet a szüleitől és ez áll a szélsőséges megnyilvánulásai mögött. A Bors szerint a Király öccse, Zámbó Árpy felháborodott.
Vágólapra másolva!

Nagy port kavart a hír, amikor kiderült, hogy Zámbó Jimmy életéről sorozat készül, ráadásul mindez a család beleegyezése és tudta nélkül történt - írta a Bors. A Királyt két színész alakítja majd, fiatalkori éveit Olasz Renátó mutatja be, életének későbbi szakaszában pedig Nagy Ervin játssza. Utóbbi nemrégiben egy interjúban azt mondta, hogy "kutatómunkát" végzett Jimmy után - no, persze - és megállapította, hogy Jimmyt az motiválta, hogy kivívja édesanyja elismerését, valamint szeretetét, amelyből nem kapott eleget."Egész életében a szeretetért küzdött, és a szélsőséges megnyilvánulásai is elsősorban innen gyökereznek." - mondta.

A véleményével finoman szólva nem igazán ért egyet a család túlnyomó része, ennek ellenére a legtöbbjük nem szerette volna nyilvánosság előtt kifejteni a véleményét. Zámbó Árpy azonban elmondta, mit gondol erről valójában.

– zárta gondolatait Árpy, aki ezek alapján nem valószínű, hogy belenéz majd a sorozatba.