Megvan a Money or Love győztes párja

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Tizenegy héttel ezelőtt kezdődött a Money or Love című reality, melynek célja az volt, hogy egy teljesen új szemszögből mutassa be a társkeresést. Először hat lány és hat fiú kezdte a versenyt, szövődtek tartós szerelmek és szimpla fellángolások is. A döntő hetére végül csak négy páros maradt, de a fináléban már csak két pár vehetett részt, Kitty és Aidan, valamint Petra és Bazsi. 
Vágólapra másolva!

A végső döntőben a már kiesett párosok, Ági és Bence, valamint Szandy és Levi is visszatértek, hogy támogassák a számukra szimpatikusabb párokat. A műsor során szövődtek tartós szerelmek és szimpla fellángolások is. A döntő hetére végül csak négy páros maradt, de a fináléban már csak két pár vehetett részt, Kitty és Aidan, valamint Petra és Bazsi.

A Money or Love döntőjére visszatérhettek a kiesett párok is Forrás: TV2

Abban mindenki egyetértett, hogy gyönyörű helyen lehettek és remekül érezték magukat a Karib-tenger mellett, de már jó lesz hazatérni a családjaikhoz. Végül a legszimpatikusabb páros Petra és Bazsi lett, így ők nyerték meg a műsort.

Azonban a legnagyobb döntés még hátra volt, ugyanis dönteniük kellett, pénz és szerelem között. Végül Demcsák Zsuzsa elárulta, hogy a nyereményt mindenképp megkapják, de ha szerelmet választanak, akkor egy Karibi álomutazás is jár a tízmilliós fődíj mellé. Végül mindketten a szerelmet választották, így öt-öt millió forinton és az utazáson osztozhatnak.