Csobot Adélnak eszébe sem jut, hogy takargassa álló mellbimbóit

Csobot  Adél
Vágólapra másolva!
Csobot Adél minden szombat este elkápráztatja a Dancing with the Stars zsűrijét a Hegyes Bercivel közös táncaival, de a teljesítménye mellett egyre többször téma a kifogástalan alakja és az álló mellbimbó, melyeket nem is akar takargatni. És amiről szívesen beszél is.
Vágólapra másolva!

Csobot Adél ma este a TV2 népszerű táncos műsorának elődöntőjében táncol, és az eddig nyújtott teljesítményük alapján szinte biztos a helyük a döntőben. Bár elárulta, hogy most mélyponton vannak, még ordított is egyik nap a partnerével az utcán a táncpróba után. Sokan dicsérik az énekesnő tánctudását és lelkesedését, de nem lehet szó nélkül elmenni amellett sem, hogy a 28 éves Csobot Adélból milyen csinos nő vált az elmúlt évek alatt.

Forrás: Csobot Adél/Instagram

A táncparketten meglehetősen sokat mutat magából, de ezt cseppet sem bánja, sőt, büszke rá, hogy ilyen teste van. Nemrég azt is elárulta, hogy egyébként sem szívesen melltartót, jobban érzi magát a fehérnemű nélkül.

- mondta, miután többen megjegyezték, hogy teljesen átütöttek a hófehér ruháján a mellbimbói.

Úgy látja, manapság egyre elterjedtebb, hogy a nők nem hordanak melltartót, mivel sokkal kényelmesebbnek érzik magukat nélküle.

Forrás: TV2

Tíz éve ismerték meg a nézők, azóta pedig kétgyerekes anya vált belőle, fiatalon döntött a családalapítás mellett. Mióta a fiai nagyobbak, újra nagyon aktív: a Dancing with the Stars előtt a Sztárban sztár!-ban is nagyon jól teljesítette a TV2-n, és filmszerepet is kapott Dobó Kata El a kezekkel a papámtól! című filmjében.

Forrás: TV2

Mivel most újra sokat szerepel a TV2 show-ja miatt, egyre többször szó van arról, vajon hogyan tudja ezt az alakot megtartani: korábban egy interjúban elmondta, hogy nem von meg magától semmilyen ételt, helyette sokszor eszik inkább kis adagokat, saját bevallása szerint "annyit, mint egy veréb."

Szemmel láthatóan mostanában nagyon jól érzi magát a bőrében, s míg korábban felmerült, hogy válságban a kapcsolata, és szakítanak gyerekei apjával, állítólag sikerült rendezni a problémáikat. A TV2 műsora is nagyon feltölti, a legutóbbi adás után így áradozott: