Gyebnár Csekka vallomása: ezért nem lehetett eddig gyereke

Gyebnár Csekka
Vágólapra másolva!
Gyebnár Csekka és Mérai Kata párosa az Ázsia Expresszt akár meg is nyerhette volna, de Gyebnár Csekka rosszulléte miatt fel kellett adniuk a versenyt. A 48 éves színésznőt nem kíméli a sors, pajzsmirigy problémával is küzd, de tudatosan próbál tenni ellene. Emiatt nem lehetett eddig gyermeke sem, de ő még szeretne anyává válni. 
Vágólapra másolva!

Gyebnár Csekka nem ragaszkodik a házassághoz, de a gyerekhez igen. A színésznő volt már egyszer férjnél, de öt év után elvált. Gyerek abból a házasságból nem született. Jelenlegi párjával 13 éve vannak együtt, de gyerekük eddig nekik sem lett.

Mi sem házasodtunk össze, nekem megfelel, ha életem végéig menyasszony maradok" - mondja a színésznő. Gyebnár Csekka pajzsmirigy-alulműködése miatt nem esett eddig teherbe.

Kiderült, hogy a pajzsmirigy-alulműködésem volt az egyik hátráltató tényező. Rátaláltam pár hatékony megoldásra, és egyre jobbak az eredményeim. Mi soha nem adjuk fel, a szívünk mélyén tudjuk, hogy egyszer családdá válhatunk" - mesélte Gyebnár Csekka a Meglepetésnek.