Caramel: Úgy tartottuk el magunkat, hogy kukáztunk a szeméttelepen

Caramel Palya Bea Tarján Zsófia Caramel koncert sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
Caramel nehéz gyerekkoráról mesélt, amikor a családjával rendszeresen guberáltak a közeli szeméttelepen.
Vágólapra másolva!

Caramel a Palikék világa by Manna videosorozatban idézte fel a gyerekkorát, arról is mesélt, hogy sokszor kukázni kényszerültek a családjával.

"Mi a szeméttelep mellett nőttünk fel, és ha szégyen, ha nem,

Pont a minap mondta anyám: kisfiam, soha nem fogom elfelejteni, mikor háromévesen a kis bot a kezedben volt, és kerested vele a gyógyszeres üvegeket a szeméttelepen... Ez elgondolkodtató, hogy mennyire összeköt minket. Ez elvehetetlen. Egy rossz emlék is milyen szép tud lenni, hiszen egymásért kukáztunk. Lehet, furcsa lesz, amit mondok, és egyesek fel is hördülnek rajta, de nagyon hálásnak kell lennem ezért, hogy ezt én megtapasztalhattam. Azért, hogy nem egy burokban, nem egy tökéletes családban nőttem fel. Mert ez különleges" – magyarázta.

Caramel Fotó: Polyák Attila - Origo

"A szegény gyerekeknek is mindig azt mondom, amikor beszélgetünk, hogy tudom, nagyon rossz, de ezt is meg kell becsülni. Nagyon nehéz abban a pillanatban, igazságtalannak éreztem én is, de ha jó szemszögből tudjuk nézni a helyzetünket, akkor még a javunkat is szolgálhatja. Azt is mondhatnám, hogy kötelességünk tanulni belőle. Kötelességünk megtalálni a rossz dolgokban is a jót. Hülyék lennénk, ha nem próbálnánk meg mindezt a javunkra fordítani" – tette hozzá. A teljes beszélgetés megnézhető itt.