Tóth Gabi túljutott a mélyponton, ma már legyőzhetetlennek érzi magát

tóth gabi, sztárban sztár leszek
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! zsűritagjának életét az elmúlt két évben megkeserítették a negatív megjegyzések és az életveszélyes fenyegetések, de már jobban van. 
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi a Tények Plusznak nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy mennyire megviselték őt az utálkozó kommentek és az elmúlt hónapok eseményei. Az énekesnő új klipjének forgatásán adott interjút a TV2-nek.

Az elmúlt időben nem tudott úgy nyilatkozni, hogy el ne sírta volna magát, de úgy érzi, ennek vége. Erősebbnek érzi magát és legyőzhetetlennek.

Ne az előítéletekből alkossunk véleményt egy emberről, hanem adjunk esélyt egy személyes találkozásnak. Nekem negatív személyes tapasztalatom eddig nem volt az emberekkel."

Forrás: TV2 Sajtószoba

Tóth Gabi új klipjében is erősnek fog mutatkozni, a videóban láncok alól szabadul majd ki, és a dal szövegében is - melyet ő írt -, az elmúlt évek rossz érzéseit dolgozza fel. Azt is elárulta, hogy mióta visszavonult a közösségi médiától és nem olyan sűrűn posztol, mint korábban, sokkal kevesebb negatív megjegyzést kap és nyugodtabb lett az élete.