Kiderült, hová tűnt Novodomszky Éva

Novodomszky Éva
Vágólapra másolva!
Novodomszky Éva a Magyar Televízió egyik legmeghatározóbb televíziós személyisége, az utóbbi időben a Család-barát magazinműsorban látható a Duna TV-n. Most elárulta, hogy mivel foglalkozik a műsorvezetésen kívül.
Vágólapra másolva!

Novodomszkyt legtöbben a Híradóból és az Eurovíziós Dalfesztivál műsoraiból ismerhetik. Az utóbbi időben kevesebb felkérést vállal, ugyanis családi vállalkozást indítottak, melyből jelentősen kiveszi a részét a műsorvezető is.

Novodomszky korábban nyilatkozott arról, hogy megromlott házassága olasz származású férjével, akiről most elárulta, hogy ugyan még nem váltak el, de már külön élnek. Ettől függetlenül nem tervezik a válást, hiszen olyan jó kapcsolatban maradtak, hogy számukra így tökéletes minden. Közös éttermet is nyitott a házaspár, melyet mindkettőjüknek nagy vágya volt.

"Mivel a Salvóval közös vállalkozásunk, a pizzéria ügyeit kezdetektől fogva én intézem, és mindig friss alapanyagokkal dolgozunk, úgy gondoltam, beiratkozom egy pékiskolába, ahol kitanulhatom a szakma csínját-bínját. Ráadásul régóta tervben volt egy saját tésztagyár létesítése, ahol a pizzagombócainkat készítjük frissen. Ez a tervünk pedig nemrég valóra vált" – újságolta a Blikk érdeklődésére Novodomszky Éva, aki még új szakmát is tanul azért, hogy sikerre vigyék a vállalkozást.

A pandémia kezdetén fogalmazódott meg bennük a pizzéria gondolata, hiszen nem szeret egyikük sem tétlenkedni.

– mondta Novodomszky, aki remekül tud együttműködni férjével és fiaik is hozzászoktak már a megváltozott kapcsolathoz.