Húsz éve vannak itthon realityk a tévében, többször is előfordult, hogy egy szereplőről kiderült, hogy korábban pornózott - és olyan is volt, aki a műsor után került a szexiparba. Volt, aki csak azért ment valóságshow-ba, hogy később több pénzt kérhessen. Mutatjuk, kik árulták meztelen testüket az interneten.

Mint írtuk, a Nagy Ő egyik adásában Lékai-Kiss Ramóna az egyéjszakás kalandokról kérdezte a hölgyeket, akik szeretnék megnyerni Árpa Attila szívét. Egy Bea nevű szereplő azt mondta, számára ez kizárt. "Én ezt nem tudom elképzelni. Nyilván volt olyan nekem is, hogy egy csók elcsattant, de tovább sosem mentem, mert nekem úgy gondolom, van tartásom" - mondta a nő, hozzátéve, hogy ha hamar odadobná magát valakinek, akkor érdektelenné válna a férfi számára.

Forrás TV2

A szépségtanácsadóként dolgozó, szegedi származású Beát szerény, visszafogott nőnek ismerhették meg a nézők eddig A Nagy Őben, akinek saját bevallása szerint egy nagy álma vált valóra azzal, hogy megismerheti Árpa Attilát. Ami viszont felettébb kínos a nő számára, hogy meg lehet találni egy pornóoldalon, mégpedig Marilyn La Rose néven, több kép van fenn róla, és felsorolta, mit szeret az ágyban. Aki szemérmes, akinek eszébe sem jut egy egyéjszakás kaland, az a neten árulja a testét? Itt egy kép róla:

Képgalériáért kattintson a fotóra!

Nem tagadta a netes pornózást, de igazából ezen nincs is mit tagadni a képek láttán. "Az élet úgy hozta, hogy vagy külföldön keresek álláslehetőséget, vagy pedig az itthoni keresetem egészítem ki. Egy barátnőm ajánlotta ezt a munkát. Eleinte nem hittem benne, de adtam neki egy esélyt! Évek óta csinálom, de eleinte csak külföldi országokban voltak elérhetőek a tartalmaim" - kezdte, és arról is beszélt, hogy már a közeli barátoknak és a családjának is elárulta, mi a munkája.

Képgalériáért kattintson a fotóra!Twitter

"A műsorkészítők is elmondták, hogy ha az arcom feltűnik a képernyőn, akkor előbb-utóbb ez ki fog derülni. De ez másodlagos volt számomra... Így is vállaltam a szereplést, mert mindenképpen szerettem volna megismerkedni Árpa Attilával. Eddig minden próbálkozás kudarcba fulladt... De hiszek benne, hogy egyszer az én életembe is eljön majd egy nagy Ő, aki elfogad és aki mellett megállapodhatok, és nem ez alapján ítél meg. Egyébként nem sokáig szeretném már ezt csinálni, amennyiben rám talál a szerelem, kész vagyok lezárni ezt a fejezetet. Amikor elkezdtem, ez volt a legfontosabb szempont, ami motivált. Egyenesbe hozta az életem, senkitől nem függök anyagilag, a magam ura vagyok. Nagyon sok jó embert ismerhettem meg ezáltal, akikre már barátomként tekintek" - magyarázkodott a Borsnak.

Képgalériáért kattintson a fotóra!Twitter

Másik Nagy Ő-szereplő is meztelenkedett

A Nagy Őben szereplő, szendének tűnő Bea tehát bevallotta, hogy erotikus munkából él és a neten vetkőzik pénzért, de pár nap múlva újabb versenyző meztelen képei kerültek elő. 

A szőke lovászlány, Nyergesi Tímea is vállalkozott Árpa Attila meghódítására, azonban az első randijuk, ahol ketten voltak egy moziban, mérsékelten volt sikeres. A második randi már sokkal jobban sikerült, a nagymellű szőke lány volt az első, akivel Árpa ebben a műsorban csókolózott.

Ő ugyan nem árulja pénzért a testét, de róla is meztelen képek kerültek elő. Testét csupán színes festék borítja és egy apró bugyit visel a fotókon. A képek művésziek, de Nyergesi a melleit egyáltalán nem takargatja rajtuk - itt tudja megnézni a képeket.

Fotói nem megoszthatók, de akadnak még érdekes képek. Az egyiken maszkban, talpig latexben ácsorog a Megyeri hídon, mintha egy fétis-szexfilm jelenete lenne. Ezen a képen Playboy-nyusziként látható, itt pedig egy videó a latexes fotózásról. 

Lapozzon, vannak még izgalmas sztorik!