Ördög Nóra egész évben dolgozik, szinte meg sem áll, hiszen rengeteg műsort vállal. A TV2 műsorvezetője elárulta, hogy hogyan viseli az örökös hajtást és milyen tervei vannak a jövőre nézve.

Ördög Nórának a műsorvezetésen kívül is számos feladata akad, hiszen kétgyerekes édesanya és saját családi vállalkozásuk körül is sok a teendő. Éppen ezért döntött úgy, hogy a karácsonyból lop magának egy kis szabadidőt, ezért másképp ünnepelnek, mint korábban.

Sokáig voltam karácsonymániás, de sajnos ez már a felnőtt életünkben annyira összekötődik az őrült rohanással.

Nehéz, ezért évek óta van egy rituálénk, mert nem vagyok hajlandó hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá. Mesterségesen lelassítjuk magunkat, december 20-a környékén a barátnőmékkel, az összes gyerekkel elmegyünk wellnessezni, és csak 23-án jövünk vissza. Amikor mások még ajándékokért szaladgálnak, főznek, mi kicsekkolunk" - idézi a Blikk Ördög Nóra szavait, aki így kíméli meg magát a karácsonyi őrülettől.

"24-én itthon vagyunk Diósdon, délelőtt szomszédolunk, csinálunk nagy karácsonyi brunchokat. A pandémia alatt este rendeltünk étteremből karácsonyi vacsorát. Most is így lesz, vagy szépen felöltözünk és elmegyünk étterembe. Mire hazaérünk, az angyalkák meghozzák az ajándékokat" - mesélte a műsorvezető, akik a két ünnep között családlátogatással töltik az időt.

"Karácsony másnapján anyukáméknál vagyunk Mórahalmon, ott találkozunk az öcsémékkel. 27-én mindig van egy nagyobb unokatesós találkozás. A két ünnep közt sokat vagyunk a Balatonon. 30-án tartunk egy giga szilveszteri bulit 80-100 vendéggel a fotóstúdióban. 31-én a gyerekekkel általában lemegyünk a Balatonra. Tavaly volt korcsolyapálya a bolt mellett, ahol összeverődött a helyi társaság. Korcsolyáztunk szilveszterkor és nem volt hiányérzetünk, hiszen előző nap megvolt a parti" - mondta Ördög Nóra, aki átszervezte a karácsonyi hagyományokat azért, hogy számára is élvezhető legyen a szeretet ünnepe.