Megszólalt a mentős botrányról Shane Tusup

Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, valaki feljelentette Shane Tusupot az Országos Mentőszolgálatnál amiatt, hogy az ő egyenruhájukat viseli. A mentőszolgálat főigazgatója már reagált a levélre, most Tusup is megszólalt az ügyben.
Vágólapra másolva!

A felháborodott egyén egy panaszlevélben nehezményezte, hogy Shane Tusup már nem először hordja az OMSZ "egyenruháját" és kérdezte a mentőszolgálatot, hogy ezt hogyan engedhetik meg neki. A mentőszolgálat egy nyilvános bejegyzésben tisztázta az úszóedzőt és elmagyarázták, hogy miért kapott tőlük egy pólót, melyen a mentőszolgálat logója látható.

"A panaszolt ruhadarab egyébként nem az egyenruha része, ilyen úgynevezett "futópólót", amin az Országos Mentőszolgálat Sportegyesület lógója látható az aranyfokozatú támogatók kaptak, akik bármikor büszkén viselhetik azt" - állt a főigazgató által megfogalmazott válaszban.

Most Shane Tusup a bejegyzés alatt egy hozzászólásban köszönte meg, hogy kiálltak mellette és megerősítette a mentőszolgálat válaszát.

Nem akartam ezzel kérkedni, de ha már kiderült, bevallom: támogatom és segítem a fontos hivatásukat éjjel-nappal végző mentősöket! És igen, büszkén viselem a tőlük ajándékba kapott pólót! Köszönöm a Főigazgató úr kedves szavait: "A főigazgató válaszából kiderül, hogy az edző rendszeresen támogatja a mentők sportegyesületét, segítve ezzel az életmentők szolgálatok utáni rekreációját és pihenését."
Ha tehetitek, ti is támogassátok az Országos Mentőszolgálatot!" - írta Shane Tusup a hozzászólásában.