A Farm VIP piros csapatának tagjaként debütált a TV2 képernyőjén Szarvas Andrea. Elmondása szerint vidéki lányként szerette volna bizonyítani a műsorban, hogy nem olyan nő, mint amilyennek sokan gondolják. Bár szívesen emlékszik vissza a benn töltött időre, de a játékosok között voltak olyanok, akik nem könnyítették meg a dolgát, több konfliktusa is volt a forgatás alatt. Szarvas Andrea az Origónak beszélt a műsorbeli vitáiról, az étkezési zavaráról, és arról is, hogy milyen nehézségek elé állította betegsége az életben.

Eddig még nem igazán láthattuk hasonló műsorban. Mi motiválta arra, hogy most mégis elvállalja a Farm VIP-ban való szereplést?

Hihetetlenül vártam, és megmondom őszintén, és ezt a forgatás alatt is megmondtam, hogy elsősorban nem azért vállaltam, hogy megnyerjem a fődíjat, hanem ezt az egészet át akartam élni. Láttam az előző két évadot is, ami nekem nagyon tetszett. Rólam azt tudni kell, hogy én egy igazi vérbeli vidéki lány vagyok, tehát nekem nem esett semmi nehezemre. Bár azt még nem árulhatom el, hogy a piros csapat melyik lakhelyre költözött be, de nekem sem a parasztház, sem a pajta nem jelentett volna gondot. De az biztos, hogy hatalmas élmény volt, az eddigi életem egyik legjobbja.

Szarvas Andi a piros csapatot erősíti a Farm VIP harmadik évadábanForrás: TV2

Úgy látom, hogy utólag nincs ellentét a csapatok között. Korábban volt olyan, akivel nem jöttek ki jól?

Egyáltalán nem volt klikkesedés köztünk. Sőt, én a kezdetektől kedveltem a sárga csapatot is. Azt is megkockáztatom, hogy több szereplővel tartom utólag a kapcsolatot a sárga csapatból, de mondhatni inkább vegyesen. Nekem egyébként mindenki szimpatikus volt. Persze lesznek majd ebben az évadban is fordulatok, nyilván mindenkivel nem lehet kijönni, mert nem vagyunk egyformák, főleg így ennyi emberrel. De konkrétan olyan, hogy valakit kerüljek, nekem egyáltalán nem volt.

Ön inkább egy barátságos, alkalmazkodó típusnak tartja magát?

Én abszolút az vagyok, és ezt is akartam bebizonyítani, amikor vállaltam a Farm VIP-t. Bár az Instagramon látnak minket, de a valódi énünket nem ismerik, szerintem még azok sem, akik a kezdetektől követnek. Egy kép és egy-egy poszt alapján úgy gondolom, hogy nem jön át, milyen személyiség valójában egy ember.

Mindig megkapom a szépségkirálynő sztereotípiát, és éppen ezért meg akartam mutatni, hogy egy belevaló csaj vagyok, és egyáltalán nem vagyok kényes típus.

Szarvas Andi, egykori szépségkirálynő a TV2 műsorában - Ha a képre kattint, galéria nyílik a bikinis képeiből!Forrás: TV2

A cikk folytatásáért lapozzon!