Ahogy korábban megírtuk, a Sztárban sztár leszek! előző évadának egyik énekese, Szaszák Zsolt súlyos autóbalesetet szenvedett október 26-án, melyben olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már soha többé nem lesz teljesen a régi önmaga. Már csak néhány heg emlékezteti súlyos autóbalesetére, de továbbra sincs jó állapotban.

Alig egy hónappal súlyos autóbalesete után visszatért a színpadra Szaszák Zsolt. "Múlt héten, vasárnap próbáltam először a Szegedi Nemzeti Színházban. Személyesen mondtam köszönetet az igazgató úrnak a segítségért, és hogy a műsortervet is a gyógyulásomhoz igazították. Kivették az előadásokból az akrobatikus elemeket is tartalmazó koreográfiát, nehogy megsérüljek. Már az első napomon számos kollégámmal összefutottam, gyógyító ereje van, amilyen szeretettel fogadtak.  Persze az is igaz, hogy találkoztam ennek az ellenkezőjével is, nem mindenki örült a visszatérésemnek" - mondta a Borsnak.

Forrás: Szaszák Zsolt/Facebook

Amióta kijöttem a kórházból, mindig társaság vett körül, soha nem voltam egyedül. A próbák idején Szegeden, a színészlakásban egyedül maradtam, ott szembesültem igazán a történtekkel.

Tudom, hogy a baleset egy jel volt számomra, lassítanom kell a munkatempómon, megígértem magamnak, mégsem ezt teszem.

Ezen még dolgoznom kell. Depressziós lettem, most egyáltalán nem érzem jól magam. Még annak ellenére sem, hogy sokan szeretnek, a szüleim, a barátaim mellettem állnak, mégis hiányzik valami. Egy társ, egy lány, egy kapcsolat, a szerelem" - mesélte.