Árpa Attila rendszeresen beszél a TikTok-csatornáján A Nagy Őről, és most egy kulisszatitkot is elárult a TV2 kíváncsi nézőinek.

A nézők szerint Mimi miatt sír majd az egyik lány a csütörtöki adásban, ehhez pedig annak a fehér rózsának is köze van, amit Árpa Attila adott neki. A Nagy Ő azt mondta, ha eléri a videó nézőinek száma az ezret, elárul előre valamit a műsorról - ez be is következett, így elmondta, mi miatt vesznek össze a nők a villában.

Forrás: TV2

"A tantra-randin azt a hölgyet választottam, aki a legszenvedélyesebb volt. Beát hívtam el egy randira kettesben.A fehér rózsát pedig Mimi kapta. A jelentése pedig az, hogy a tulajdonosa leválhatja azt a hölgyet, aki a randit nyerte. Hogy mit kezd vele, sok mindent elárul egy emberről, a helyzetről. Holnap biztos kapok a fejemre a TV2-től, de ezt az egy titkot elárultam itt, a TikTokon" - mondta Attila a szerdai adás után, aki nagyon élvezte a műsor forgatását. Hogy végül hogy döntött Mimi, és mi vezetett a nagy síráshoz, csak az adásból derül majd ki.