Már szeptemberben a karácsonyra készült Pásztor Erzsi

A rákkal folytatott küzdelméről vallott Pásztor Erzsi - Videó
Vágólapra másolva!
Pásztor Erzsi színésznőt legtöbben a Szomszédok című sorozat Janka nénijeként ismerhetik, de a karakterrel ellentétben, Pásztor Erzsi egyáltalán nem iszik alkoholt. A színésznő arról mesélt a TV2-nek, hogyan készül a karácsonyra és miért nem december 24-én dísziti fel a fát. 
Vágólapra másolva!

Pásztor Erzsi az olasz hagyományt követi, és már december 8-án felállítja a karácsonyfát. A színésznővel a TV2 riportere beszélgetett, a riportot pedig a Mokkában adták le. Pásztor Erzsi azt is elárulta, hogy már szeptemberben elkezdi az ajándékok beszerzését és mindenkinek igyekszik valami személyeset adni.

Már készen vannak a karácsonyi csomagok, ugyanis már szeptemberben ráhangolódok az ünnepekre. Ha látok valamit, akkor az illetőhöz kapcsolom" - mondta a Kossuth-díjas színésznő.

Pásztor Erzsi a karácsonyról mesélt Forrás: Blikk

Pásztor Erzsi a konyhában is a hagyományos karácsonyi menüt igyekszik elkészíteni, azt amit az édesanyja főzött nekik, majd ő, és most már a lánya is.

Évekkel később én készítettem ugyanezt. Most pedig a lányom" - osztja meg Pásztor Erzsi a karácsonyi menüvel kapcsolatos titkait. Majd egy szomorú téma is szóba kerül.

"Múltkor elővettem egy régi noteszt, amiben telefonszámok voltak. Nem tudom elmondani azt az érzést, ami bennem volt, mert ma már szinte mindenki halott" - mondja szomorúan a színésznő.

A riportot itt nézheti meg!