Reagált Shane Tusup a szerdai botrányra, amely amiatt tört ki, hogy egy mentőszolgálatos pólóban fényképezték le - írja a Blikk.

Szerdán az Országos Mentőszolgálat megosztott egy panaszlevelet, amely hozzájuk érkezett. A levélben Shane Tusupra panaszkodott egy férfi, amiért az edző a mentősök „egyenruháját hordja”. Arra kérte az OMSZ-t, hogy tegyenek lépéseket az ügyben, és még fotókat is csatolt az edzőről.

A mentősök azonban elmondták, mi áll a dolog hátterében: Shane nem egyenruhát vett magára, hanem egy, a mentők arculatát viselő futópólót, amelyet azon emberek kapnak, akik rendszeresen támogatják a szervezetet.

A botrányra most Shane is reagált, megerősítve a mentősök állítását, miszerint büszke támogatója az OMSZ-nek.

Igen, a hír igaz... Nem akartam ezzel kérkedni, de ha már kiderült, bevallom: támogatom és segítem a fontos hivatásukat éjjel-nappal végző mentősöket! És igen, büszkén viselem a tőlük ajándékba kapott pólót!

– fogalmazott Tusup.

„A főigazgató válaszából kiderül, hogy az edző rendszeresen támogatja a mentők sportegyesületét, segítve ezzel az életmentők szolgálatok utáni rekreációját és pihenését. Ha tehetitek, ti is támogassátok az Országos Mentőszolgálatot” – írta az OMSZ.