Súlyos balesetet szenvedett a Família Kft. sztárja

Baranyi László
Vágólapra másolva!
Komoly sérülést szenvedett Baranyi László, akit mentő szállított kórházba. A 95 éves színészt a Família Kft. című sorozatból ismerte meg szélesebb körben a közönség és idős kora ellenére a mai napig dolgozik. Akkor is egy forgatásra igyekezett, amikor megtörtént a baleset.
Vágólapra másolva!

Baranyi László elmondása szerint még október elején történ vele a baleset, amikor is váratlanul megbotlott a nagy igyekezetében és elég rosszul sikerült esnie.

Úgy gondoltam, ez a film szép és méltó befejezése lenne színészi pályafutásomnak. Épp egy próbafelvételre mentem, amikor megbotlottam a lépcsőn és hatalmasat estem. Az arcomat próbáltam a kezemben lévő aktatáskával védeni, de a szemüvegem így is betört és felcsúszott a homlokomra, a fejemből pedig ömlött a vér" - mesélte a színész, akihez a stábtagok hívtak mentőt.

"A fejem betört, de más csontom nem sérült, a ball vállam viszont alaposan zúzódott, az egész karom lila volt. Még aznap hazaengedtek, de sokat kellett pihennem, és egy ideig fel volt kötve a karom. Szerencsére a sérüléseknek már nyoma sincs, de a vállam még mindig nagyon fáj, nem tudom a karom teljesen felemelni. Minden reggel tornáztatom, bízom benne, hogy nemsokára újra a régi lesz" - mondta a Blikknek Baranyi László, aki a történtek ellenére sem adja fel a színészetet, de most egy darabig nem vállal szerepet.

Baranyi László MTI