Ahogy írtuk, Shane Tusupra bejelentést tett egy férfi, aki panaszlevelet írt Tusup ellen az Országos Mentőszolgálatnál, amiért látta, hogy az ő egyenruhájukat hordja. Most Köllő Babett is hozzászólt a dologhoz. 

Mint kiderült, Tusup nem csinál semmi szabálytalan dolgot és nem a mentősök egyenruháját hordja, csupán egy tőlük ajándékba kapott futópólót. Ilyet azok kapnak, akik rendszeresen támogatják az OMSZ-t. Shane Tusup ezt írta az ellene érkezett panaszlevélről:

Igen, a hír igaz... Nem akartam ezzel kérkedni, de ha már kiderült, bevallom: támogatom és segítem a fontos hivatásukat éjjel-nappal végző mentősöket! És igen, büszkén viselem a tőlük ajándékba kapott pólót!"

Az ügy nagy visszhangot keltett, most a Sztában sztár leszek! egyik mestere, Köllő Babett is kifejtette véleményét Instagram-posztjában arról, hogy mit gondol az esetről:

Shane Tusup rendszeresen viseli a mentősök sportegyesületének pólóját, amit az arany fokozatú támogatók kaptak és ezért felnyomták a mentők főigazgatójánál. Bár én csak edzés közben viselem, remélem nem lesz baj belőle! Hajrá Mentők! Hajrá OMSZ SE! "- írta Köllő Babett a bejegyzésében.