Élete legszomorúbb ünnepére készül Berki Krisztián édesanyja, ez lesz az első karácsonya a fia nélkül.

Berki Krisztián édesanyja, Júlia a Borsnak nyilatkozott arról, hogy nem tudott részt venni a kisebb unokája, Emma születésnapján, majd a közelgő karácsonyról beszélt.

"Két hete nagyon lebetegedtem, tüdőgyulladást kaptam. Sajnos pont akkor, amikor Emma születésnapja volt. Írtam Mazsinak, hogy nem tudok ott lenni a szülinapján, de válaszra sem méltatott. Azóta sem beszéltünk, pedig vészesen közeledik a karácsony, amit, hadd legyek őszinte, egyáltalán nem is várok" – mondta.

Majer Júlia a fia, Berki Krisztián temetésénFotó: Koncz Márton - Origo

"Hogy is várnám? Meghalt az egyetlen fiam. Nekem nincs többé karácsony, szeretet ünnepe... Csak mérhetetlen szomorúság. Régen, emlékszem, mindig nagyon vártuk ezt az időszakot. A volt férjemmel együtt utaztunk fel Budapestre a gyerekekhez, nagyon jó hangulatban teltek az ünnepek. Idén, azt hiszem, karácsonyfám sem lesz... Nincs kedvem hozzá. Talán 24-én kimegyek a temetőbe a fiam sírjához, ez lesz a karácsonyom. Sajnos a mai napig nem tudom feldolgozni, hogy elvesztettem Krisztiánt. Tudja az agyam, hogy ez történt, de a szívem mélyén még mindig azt várom, hogy megcsörren a telefonom és belekiált a világ legédesebb hangján: Szia muter! Hogy vagy?" – tette hozzá.