Elképesztő, miért nem jelent meg a stúdióban a Sztárban sztár leszek! sérült énekese

Sztárban Sztár leszek! - 3. évad
Bari Laci
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! idei szériájának énekese, Bari Laci két héttel ezelőtt sérült meg egy táncpróbán, sajnos térde és izületei is súlyosan károsodtak, ezért járógipszet hord. Az énekes igyekszik így is teljesíteni feladatait, de sokkal nehezebb számára a felkészülés és bármilyen mozgás. Ma reggel a Mokka vendége lett volna, mégsem jelent meg a stúdióban.
Vágólapra másolva!

A TV2 stúdiójába várták a Sztárban sztár leszek! nagy esélyesét, Bari Lacit, aki végül nem jelent meg személyesen az interjún. Először mindenki azt gondolta, hogy sérülése miatt nem tudott megjelenni, majd online jelentkezett be és videóinterjúban elmesélte, hogy mi történt valójában.

Pápai Joci énekese édesapjával érkezett volna a Mokkába, aki azért költözött fel, hogy tudjon segíteni sérült fiának. A férfi reggeliért indult lifttel, amikor az megállt és ő benn ragadt.

Mivel a tizenegyedik emeleten lakunk, esélyem sem volt fájós lábbal lemenni a lépcsőn, így nem maradt más, mint interneten keresztül bejelentkezni a műsorba" - idézi a Blikk Bari Lacit, aki őszintén elmesélte az elképesztő történetet.

A Sztárban sztár leszek! színpadán Till Attila és Bari Laci Forrás: Life.hu