A Dancing with the Stars fináléja minden eddiginél látványosabb volt, még a műsorvezetők, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András is táncra perdültek a nyitányban. Visszatért minden korábbi versenyző egy közös táncra, és ott volt Tóth Andi is Andrei Mangrával. Az este végén kiderült, hogy kik lettek a széria győztesei, állva tapsolta őket a zsűri és a közönség.

A döntő ezúttal is egy látványos nyitánnyal indult, melyben Lékai-Kiss Ramóna egy óriási rózsaszín csillagon ereszkedett a táncparkettre, és csatlakozott hozzá Stohl András is. A Boogie Wonderland című dalra táncoltak, majd színpadra lépett a 3 döntős páros is. A párosok 3 táncot fognak előadni az estén - mondták a műsorvezetők.  A zsűriben ismét ott ült Gabriela Spanic, aki most a biztonság kedvéért leragasztotta mellbimbóit, de így is mindenki a melleit figyelte.

Elsőként Somhegyi Krisztián és Tóth Katica lépett színpadra, akik hip-hop táncot adtak elő. Somhegyi Krisztián kisfilmjében visszaemlékezett arra, milyen érzelmi hullámvasutat járt be a műsor alatt és mennyit feljődött a tánctudása az adások során. A zsűri bár most nem pontozott, Szente Vajk szerint ez egy nagyon magabiztos produkció volt. Ördög Nóra és Gabriela Spanic is le volt nyűgözve a produkciótól, Juronics Tamás pedig egy svájci óra pontosságához hasonlította Somhegyi Krisztiánt. 

Nézze meg a Dancing with the Stars döntőjének legizgalmasabb pillanatait! A képre kattintva galéria nyílik!Forrás: Polyák Attila - Origo

Másodikként Pap Dorci és Baranya Dávid táncoltak. A páros szintén az első adásban előadott táncát adta elő, és a zsűri szerint ég és föld volt a különbség az első adásban látott előadásuk és a mostani quickstep között. Bereczki Zoltán egy másik dimenzióban érezte magát a táncuktól, Szente Vajk szerint Pap Dorci bebizonyította, hogy van második esély. 

Forrás: Polyák Attila - Origo

 

Harmadikként Csobot Adél és Hegyes Berci következett, szintén az első adásban bemutatott energikus  jive táncukkal. Csobot Adél a kisfilmben elmondja, hogy ez az egész verseny egy életreszóló utazás volt számára. A zsűri a táncuk után azt mondja, hogy Csobot Adélnak a zenés színházban van a helye.

Gabriela Spanic pedig kapkodta a levegőt a produkció után, olyan energiát látott a színpadon.

A tánc a legrövidebb út két lélek között- mondta Juronics Tamás Csobot Adélék produkciója után. 

Forrás: Polyák Attila - Origo

 

 A cikk folytatásáért kérjük lapozzon!