Árpa Attila A Nagy Ő című műsorban próbál teljesen őszinte lenni a szívéért harcoló nőkkel, arról is beszélt nekik, hogy pénzügyileg most nem áll túl jól - persze Árpa csak ironizál és viccel ezzel, de kíváncsi arra, hogy melyik lány jön rá, hogy ez csak egy teszt a részéről. Nyilván nem véletlen, hogy éppen egy olyan lánynak beszélt pénzről, aki - úgy tűnik - a pénzére pályázhat.

Árpa Attila a Fruzsival való randevúján hozta fel a pénz témát. 

Szeressen dolgozni, mert én most egy filmre készülök, és egy forgatókönyvet írok, ami nagyon sok munka. Sokan azt gondolják rólam, hogy én jól szituált vagyok és sok pénzem van. Ez csak félig igaz, mert eléggé feléltem már a tartalékaimat, és egy olyan nőt keresek, aki konkrétan képes engem a következő egy-két évben eltartani, mert én az írásra fogok koncentrálni" - mondta Árpa Attila, mikor arról kérdezték milyen nőt keres maga mellé. Fruzsi arckifejezése láttán nem lehetett eldönteni, hogy elhitte-e Árpa Attila meséjét az anyagi gondjairól, de így reagált:

Elég kicsi a lakásom, de ha szeretnél, oda bekuckózhatsz" - mondta Fruzsi, feltehetően észrevette, hogy Árpa Attila egyszerűen teszteli.

Árpa Attila Bogit is tesztelte, tőle azt kérdezte, hogy volt-e már Dubaiban. (Diszkréten arra utalt, hogy prostituáltként dolgozott-e ott.) Amikor a lány igennel felelt a kérdésére, ő csak annyit reagált rá, hogy az jó drága hely. Neki erre nem lenne pénze. Bogi erre már így felelt:

"Nem baj, majd összespóroljuk."

Árpa Attila azt is elárulta, hogy mennyi pénzt kapott A Nagy Ő szereplésért. 

Nem keveset. Ha az európai viszonyokat nézzük, akkor nem eleget, ha egy amerikai gázsit nézünk, akkor meg nagyon messze vagyunk még a nagy dollármillióktól. Természetesen meg tudtam állapodni a TV2-vel. Önmagában az a tényező, hogy az ember egy hónapon keresztül nem tud mással foglalkozni, nem tud forgatni, más munkákat vállalni, azt is valamilyen formában kompenzálni kell" - írja a Bors.