A 48 éves színésznő nagyon szeretne családot.

Gyebnár Csekka az Ázsia Expressz egyik adásában elmondta, hogy mindig sok gyereket akart, az élete viszont másként alakult. A 48 éves színésznő nagyjából másfél évtizede küzd azért, hogy anya legyen, a jelenlegi párja hozta elő belőle az anyai ösztönöket. "Ő volt az, akire ha mindennap ránézek, azt mondom, hogy igen, neki szeretnék, és egy ugyanolyan picikét szeretnék, amilyen ő" - mondta a Tényeknek, és azt is elárulta, hogy korábban többször teherbe esett, de a várandóságok megszakadtak.

Forrás: Gyebnár Csekka/Instagram

 Később derült ki, hogy Gyebnár Csekka pajzsmirigy-alulműködése okozza a problémát, ami miatt további kezelésekre lett szüksége.

Az utóbbi években rengeteg pénzt költöttünk arra, hogy családdá váljunk, tulajdonképpen semmi másra nem költöttünk. Azt mondtuk, hogy talán így összejön, és van értelme küzdeni, hiszen amíg van egy picike esélyünk arra, hogy saját gyermekünk legyen, addig nem adjuk fel

- mondta.

Párjával még mindig nem engedték el a reményt, hogy saját gyerekük szülessen. Elmondta, hogy az egészségi állapota folyamatosan javul, úgy érti, a szervezete hamarosan készen állhat egy újabb terhességre.