Tóth Gabi: Nem tudok olyan álmot mondani, amit ne értem volna el

tóth gabi, sztárban sztár leszek
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi a Magas és mély című műsorban beszélt eddigi életútjáról.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő többek közt arról beszélt, hogy fiatalon mindenkinek meg akart felelni, hogy elismerjék és felnézzenek rá, ne pedig vidéki kislánynak tekintsék, amit akkor szégyellnivalónak tartott. Azt gondolta, ha akkor mindenbe belemegy, egy idő után azt csinálhatja majd, amit ő akar, de nem így alakult. Mikor gyereke született, sok mindent átértékelt és máshogy látott.

"Akkor így összeállt a kép, hogy valójában nekem mi az utam, mi a fontos. Teljesen áthelyeződött a hangsúly az „én"-ből a „mi"-vé, a családdá, és ezt nagyon sokan hitetlenkedve vagy hiteltelenként aposztrofálják az én személyiségemhez.

A közönség sokkal jobban befogadja, tehát ha elmegyek bárhova beszélgetni emberekkel, akkor ott nincs kérdés. Van egy nagyon komoly, masszív hátország, egy fal, amik nem akarják az emberek elé engedni a valós, őszinte gondolataimat" - mondta.

Forrás: TV2 Sajtószoba

A bántásokat máig magára veszi, és bár érdekli az emberek véleménye, a közösségi médián csak egy nagyon kis része jut el hozzá, a saját oldalait sem ő moderálja.

A koncerteken nem jön oda senki, hogy 'Tóth Gabi, azért utállak, mert keresztény vagy', vagy 'azért nem szeretlek, mert nem tudom milyen órát láttam a karodon', vagy 'azért mert matyóruhát vettél fel'. Senkit nem érdekel ez, ilyenekkel nem találkozom.

Ha elmegyek mondjuk egy forgatásra, és egy stábtag hogy néz rám, akkor abból egy picit érzékelem. Három mondatot beszélgetünk, aztán már mosolyog. Igazából ennyire van súlya ennek az egésznek" - mesélte, hozzátéve, hogy nem akar harcolni, békére törekszik.

Az álmairól is mesélt a közmédia műsorában.

Ezeket az élményeket soha senki nem fogja tudni elvenni tőlem, bárhogyan bántanak, bármit olvasnak rám. Attól, hogy egy út nehéz, attól az még nagyon izgalmas, és nagyon sok boldog pillanat is van benne. Nekem ez a küldetésem, én a zenéért jöttem erre a Földre. Ha a zenén keresztül tudok valamit adni, akkor boldog vagyok. És ha valaki jön velem, akkor jön velem, ha valaki nem, semmi baj! Nagyon boldog vagyok azzal a közösséggel, akik velem tartanak, és köszönöm nekik" - mondta.