Kaly Roland, a Sztárban sztár leszek! énekese még mindig nem gyógyult meg teljesen, ugyanis megfázással küzd. Ő mégis teljes lelki nyugalommal készül a ma estére, egész héten úgy élt, mint egy olasz. 

Kaly Roland ma este két dalt fog előadni, az egyiket mestere Majka válaszotta ki számára (ő lesz Tom Jones), a másikat ő maga. Kaly választása az olasz énekesre, Eros Ramazottira esett, aminek Majka nem örült túlzottan. Az énekes viszont annál jobban bizonyítani akar, és betegsége ellenére is mindent megtesz, hogy a legjobb formáját nyújtsa ma a Sztárban sztár leszek! színpadán. Próbál azonosulni az olasz mentalitással, ezért pizzát eszik, eszpresszót főz, sziesztázik és olaszul is tanul. Megfázásán viszont még nincs túl. 

Hála Istennek időben léptünk és sikerült kikezelni ezt a kis megfázást. Nem érzem még magam most sem száz százalékosnak. Sajnos nálam gyakran előfordul évszakváltásnál, hogy utolér valamilyen betegség. A héten nagyon sokat gyakoroltam és mindent megteszek, hogy sikerrel záruljon a vasárnap este" - mondta Kaly Roland a Borsnak