Gönczi Gábor teljesnek érzi a családját, de nem zárja ki, hogy harmadik babát is vállalnak.

"Fél évvel ezelőtt kineveztek a Tények Plusz című magazinműsor főszerkesztőjévé. Amióta ezt elvállaltam, a feje tetejére állt az életem. Bár addig sem volt túl sok szabadidőm, jelenleg az egész napomat lefedi a munka. Megtisztelő felkérés volt számomra, és örömmel vállaltam. Egyetlen dilemmám volt, pontosan tudtam, mekkora elfoglaltsággal jár majd. De büszke vagyok az elért eredményekre, és a fantasztikus csapatomra, hiszen az ország legnézettebb magazinműsora lettünk - mesélte Gönczi Gábor a Borsnak, és arról is beszélt, hogyan a rengeteg munkát összehangolni a magánéletével.

Forrás: Gönczi Gábor/Instagram

"Imádom a szakmám, a legfontosabb pedig a családom. Meg kellett találnom az egyensúlyt, hogyan tudom ezt a nagy tortát úgy fölvágni, hogy a családom egy markáns szeletet kapjon. Úgy érzem, sikerült. Korábban a délelőttjeim voltak szabadok, most már ennek is egy része munkával telik, de a fennmaradó részt a családommal töltöm. Ragaszkodom hozzá, hogy Áront én vigyem az óvodába, így reggelente tudunk egy kis fiús bandázásra is sort keríteni. Amióta Gréti megszületett, nagyon korán ébredünk, így reggel van 1-2 közös óránk" - mondta.

Forrás: Gönczi Gábor/Instagram

A lapnak a családjáról is mesélt, nem tartja kizártnak, hogy később még egy babát vállalnak.

"Nekünk így kerek az életünk: Áron, Gréti, Ildi, én és Málna, a kiskutyánk. Ha együtt indulunk el a faluban sétálni, az a mi Gönczi-karavánunk. Amikor Áron megszületett, azt az állapotot éreztem teljesnek. Ahogy teltek az évek, egyszer egymásra néztünk Ildivel, jó lenne, ha még többen lennénk, hála a Jóistennek rögtön jött Gréti. Most pedig így érezzük kereknek az életünket. De mivel imádjuk egymást a feleségemmel, azt is el tudom képzelni, hogy két hét múlva ugyanúgy nézünk egymásra, hogy "van még hely az asztalunknál". Semmi sincs kizárva, de semmit nem is akarunk siettetni.

Nem vagyunk öregek, Ildi pláne nem, így elképzelhető a harmadik baba is, hiszen mindketten imádjuk a nagy családot" - tette hozzá.