Gáspár Bea szerint nem lesz könnyű a karácsonyt leszervezni a családjukban, mert mindkét lányuk már kirepült a családi fészekből és a párjaikkal élnek. A szentestét mégis együtt szeretné tölteni a család, de még nem tudják, hogy ezt hogyan oldják meg. 

Gáspár Bea már előre kitalálta mi lesz a karácsonyi menü, de mindenkinek a kedvencét is elkészíti, és abban reménykedik, hogy ezzel majd hazacsalogatja a lányait, mivel az ország három különböző pontján él mindenki - írja a Bors.

Lesz egy vitaköröm a lányaimmal, mert Győzővel még a mai napig azt szeretnénk, hogy szentestén együtt legyen a család. Persze érthető módon ugyanezt érzik a vőjelöltek, Attika és Krisztián szülei is. Azt, hogy miképp fogjuk ezt felosztani egymás között, egyelőre még nem tudom. Nehéz megoldani, hogy három órakor Nyíregyen, ötkor Nógrádmegyerben, hétkor pedig már Szécsényben legyünk. Sajnos földrajzilag nem vagyunk közel egymáshoz, ezért előre láthatóan napokra kell majd lebontanunk. Ennek a kilogisztikázása fogja okozni a legnagyobb kihívást" - mesélte Bea asszony. 

Arról is mesélt, karácsonykor kinek a feladata náluk a fa díszítése. A Gáspár családban Gáspár Győző minden évben ragaszkodik ahhoz, hogy ő díszíthesse fel a karácsonyfát, mert nem tetszik neki, ha más csinálja. Bea asszony addig a konyhában készíti a karácsonyi ételeket.