Januárban hagyta el a férje egy másik nő miatt, de azóta új párja már el is jegyezte Horváth Grétát.

Az influenszer házassága idén januárban ért véget Meggyes Dáviddal, aki elhagyta a családot Stana Alexandra táncosnő miatt. Horváth Gréta a válás kimondása után hamar új párra talált, aki már meg is kérte a kezét, együtt tervezik a jövőjüket.

Forrás: Horváth Gréta/Instagram

Horváth Gréta a nehéz időszak után nemcsak lefogyott, de állítja: boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Az Instagramon akítvan kommunikál a követőkkel, a legtöbb kérdésükre nyíltan válaszol. Most arra voltak kíváncsiak, hogy ismerkedne-e az interneten.

"Régen, nagyon régen imádtam a Tindert! Akkor még lehetett ismerkedni, és nemcsak, khm, olyan partnert keresni. Ma már nincs az az isten, hogy ugyanígy tegyek! Szuper randik voltak, szerettem azt az időszakot. Semmi atrocitás nem ért! Sok kedves srácot ismertem meg. Természetesen voltak igazi kretének is, de legalább sokat nevettünk és maradtunk barátok. Vagy annyira fura volt, hogy többet nem találkoztunk. Mindig mindenki tisztelettel viselkedett velem" – árulta el Horváth Gréta, aki hozzátette, akkoriban klasszikus randevúkon vett részt, manapság azonban már nem lenne nyitott az ilyen találkozásokra akkor sem, ha szingli lenne.