Megható és vicces pillanatok is voltak a TV2 show-jában: Tóth Gabi egy produkció alatt elsírta magát, annyira meghatódott. Folytatódott a csipkelődés, vita a zsűritagok között, egy adott pillanatban pedig egyszerre két Pápai Joci is volt a stúdióban. 

Képgalériáért kattintson a fotóra!tv2

Kaly Roland kezdte a show-t Tom Jones szerepében, Köllő Babett a mozgás energiaszintjét kritizálta, szerinte az előadó totyogott, mint egy bácsi az idősotthonban. Pápai Joci megjegyezte, hogy sok szép nő táncolt körülötte, mégis tudott a produkcióra figyelni, ami nagy dolog, Tóth Gabi pedig úgy látta, hogy korábban szétesett, most viszont „egyben volt." 27 pont.

Kökény Dani rappelt eztán, Majka a maszkmestert dicsérte elsőnek, utána szóvá tette, hogy nem volt jó a hangnem: „hiányzott a stenk, a hang, a flow" - mondta. Tóth Gabi belátta, hogy a dal nem volt alkalmas arra, hogy felrobbanjon a színpad, nehéz volt a produkció. Babett dicsérte, szerinte ügyesen hozta a rosszfiú karaktert. „Életedben voltál először nekem pasi" – lelkesedett. 22 pont, ez elég gyenge.

Bari Laci elképesztő női hangon énekelte el, amit kellett, Donna Summert, még a mellette mozgó nyolc táncos mellett is őt figyelte mindenki. Tóth Gabinak nagyon tetszett a produkció, hogy rendőrnek öltözött táncosok tologatták ide-oda a szalaghúzódással küszködő énekest. „Teljesen felpezsdült a vérem!" - kiáltotta az énekesnő, Majka pedig azzal viccelődött, hogy hiányolta a mozgást. „Te mekkora genya vagy, Majoros!" - jegyezte meg Tóth Gabi. 30 pont.

„Amit történik, azt nem hiszem el. Annyira sztáralkat vagy!" - lelkesedett Pápai Yulaysi Miranda előadása után. Jennifer Lopez volt a feladat, Babett úgy érezte magát, mintha egy világsztár lépett volna színpadra. Tóth Gabi először érezte azt, hogy kívül maradt a dalból és kicsit feszült volt. „Én tőled már azt a töltetet várom, mert te mindenre képes vagy!" - kommentálta a produkciót. Felkészítője, Majka, azzal védte, hogy „butábban" kellett elénekelnie, mint amennyire elő tudná adni. Joci csillagos tízest adott, 30 pont lett a vége.

 Jósa Tamás érkezett ötödikként, egy óriási magyar slágert kapott, a Homok a szélben-t. Tóth Gabi megkönnyezte, mert két éve hunyt el Balázs Fecó. "Ez a műsor erról is szól... Balázs Fecó legenda volt, felkarolt, és azt mondta, hogy bármi van, támogat. Megható volt ezt nekem látni" - emlékezett könnyes szemmel. Köllő bevallotta, hogy nem látta Jósában a tehetséget, de a nagy lelkét sem, de most meggyőzte. Majka szerint csodálatosan énekelt, de mégis hiányérzete volt. "Néha nagyon színpadias voltál, de nem tudok belekötni, te mindennel megbirkózol. A tüzet és a flow-t kell majd magadba szívni. Legyél többet önmagad" - javasolta a rapper. 30 pont.

Képgalériáért kattintson a fotóra!tv2

A cikk folytatódik, lapozzon!