Ahogy korábban megírtuk, Csobot Adél és Hegyes Berci nyerte végül a Dancing with the Stars harmadik évadát, melyhez már a színésznő párja, Istenes Bence is gratulált a párosnak. Most Csobot Adél elárulta, hogy kisfiai hogyan engedték el őt a táncos show döntőjére.

A Dancing with the Stars győztes párja a Mokka vendégeként mesélt újra a szombati döntőről és az egész évados részvételükről. Csobot és Hegyes nagyon szerényen nyilatkoztak, elmondásuk szerint nem érezték sosem azt a fölényt, amit a közönség emleget. A táncos szerint már az első jive-val sikerült nagyon magasra tenniük a lécet, amivel később nehezen bírkóztak meg, de jobb volt ezt a terhet vinni magukkal, mint bármi mást.

A Dancing with the Stars döntőjéről készült galériáért kattintson a képre!Fotó: Polyák Attila - Origo

Csobot Adél azt mondta, hogy most még egyáltalán nem érzi, hogy hiányozna neki a tánc, de számít rá, ha kipihente a fáradalmait nagy hiányérzete lesz emiatt. A páros annyit elárult, hogy fognak még együtt táncolni, hiszen Hegyes Berci még új cipővel is megajándékozta tanítványát azért, hogy motiválja a folytatásra.

A színésznőként és énekesnőként is ismertté vált Csobot Adélnak azonban otthoni és anyai kötelezettségeit is el kell látnia, hiszen sok időt töltött távol gyerekeitől és párjától. Istenes Bence, aki aTV2 studiójából szurkolta végig a döntőt már gratulált nyilvánosan is gyerekei anyjának. Kisfiaik viszont otthon maradtak és anyukájuk elmondta, hogyan búcsúztak el tőle a finálé előtt.

Anya! Te fogod megnyerni, hiszen te táncolsz a legjobban! És anya! Utána visszakapjuk az életünket!" - emlékezett vissza nevetve Csobot Adél, hogy bár a fiúk nagyon boldogok és büszkék rá, de már nagyon hiányolták őt otthon.

Csobot Adél és Hegyes Berci a győzelem pillanatábanFotó: Polyák Attila - Origo