Szente Vajkról és Molnár Andiról a Dancing with the Stars döntőjében készült közös fotó. A pár eddig igyekezett kerülni a kamerákat, ám a TV2 showjában most együtt érkeztek - írta a Bors.

A 41 éves színész próbálta mindig is magában, privátban élni szerelmi életét, de úgy tűnik most ő is kivételt tett, nyilvánosan mutatkozott szíve választottjával - írta a lap. Jelenlegi barátnője a Dancing with the Stars korábbi zsűritagja, a gyönyörű táncosnő, Molnár Andi.

Andi nem sokkal ezelőtt még férjnél volt. Áprilisban derült ki, hogy öt év után elválik arra hivatkozva, hogy sokat küzdöttek, de nem tudták legyűrni a problémáikat.

Andi és Vajk a kapcsolatukról eddig nem nyilatkoztak, nyáron azonban lebuktak. Molnár Andi egy Barcelona meccsről tett ki néhány fotót az Instagramra, és az egyiken úgy látszik, Vajk is feltűnik egy pár pillanatra. A követők egyből kiszúrták, hogy a képeken a színész-rendező látható, ám nyilatkozatot és közös képet azóta nem láttunk tőlük. A Dancing döntőjében azonban sikerült fényképet készíteni a párról.

A műsor szünetében Vajk Andihoz sietettForrás: Bors