A tévénézők a Sztárban sztár leszek! legutóbbi élő show-jában észrevehették, hogy Köllő Babett nincs a helyzet magaslatán. A mentor elárulta, hogy már több napja küzd a rejtélyes betegséggel, ami nagyon furcsa tüneteket produkál nála napról napra.

Köllő Babett betegsége ellenére is részt vett a Sztárban sztár leszek! tegnapi élő show-jában, hiszen már nem érzi rosszul magát, csak váratlanul elment a hangja, de ő sem tudja mi állhat a háttérben.

Nem tudom, hogy mit kaptam el pontosan. Egész múlt héten fájt a torkom, de az elmúlt és nem is foglalkoztam vele, dolgoztam tovább. Aztán jött egy másfél napos nátha, ami szintén elmúlt, majd épp a vasárnapi élő adásra elment a hangom. Ki tudja, hogy mi jön ezután, de mindegy is, mert reggel hatkor már készülődök és irány a munka" – magyarázta a Bors érdeklődésére Köllő Babett, aki azt is elmondta, hogy annyit biztosan tud, hogy nem covidos, ezért is döntött úgy, hogy nem fog betegeskedni és első a munka, ezért így is részt vett az elődöntő előtti adásban.

A legutóbbi élő show-ról készült galériánkat a képre kattintva nézheti megtv2