Ez a férfi lehet Pap Dorci új párja - kép

Dancing with the Stars, TV2, harmadik évad, 7. adás, elődöntő, 2022.11.19., Pap Dorci
Pap Dorci és Baranya Dávid második tánca
Vágólapra másolva!
A Dancing with the Stars idei évadának harmadik helyezettje, Pap Dorci még októberben vallotta be, hogy véget ért kapcsolata a szintén exatlonista Esztergályos Patrikkal. Akkor szűkszavúan ismerte be a szakítást, azóta sem nagyon beszélt a történtekről, de nagyon úgy fest, hogy máris sikerült továbblépni a volt párján.
Vágólapra másolva!

Pap Dorci a műsorral és a tánccal próbálta feldolgozni szakítását és ez a fájdalom segített és adta az ihletet az egyik megható produkciójához is.

Mindegyik kapcsolatom ilyen viharos volt, mindig mindent ilyen intenzíven éltünk meg. Jelenleg is egy hasonló szituációba kerültem, mint amit elmesélünk ezzel a tánccal. Sajnos nem úgy alakult a kapcsolatunk Patrikkal, ahogy szerettük volna. Külön utakon folytatjuk. Patrikkal volt az első olyan kapcsolatom, akivel megpróbáltuk a közös életet is, talán ezért is most ez a legnagyobb csalódás" – nyilatkozta akkor a Borsnak.

Azóta nem beszélt Esztergályos Patrikról és arról sem, hogy van-e már új kiszemeltje. Most azonban lebukott, ugyanis Gelencsér Tímea egyik videójában jól látszik, ahogy egy férfi odalép Pap Dorcihoz, majd az ölébe veszi őt.

A vélhetően profi táncos Pap Dorcihoz siet, jól ismerik egymást Forrás: TV2 Play
A férfi ölbe kapja Pap Dorcit, akinek nincs ellene kifogása Forrás: TV2 Play

A teljes jelenetet a linkre kattintva tekintheti meg.