A Dancing with the Stars idei évadának harmadik helyezettje, Pap Dorci még októberben vallotta be, hogy véget ért kapcsolata a szintén exatlonista Esztergályos Patrikkal. Akkor szűkszavúan ismerte be a szakítást, azóta sem nagyon beszélt a történtekről, de nagyon úgy fest, hogy máris sikerült továbblépni a volt párján.

Pap Dorci a műsorral és a tánccal próbálta feldolgozni szakítását és ez a fájdalom segített és adta az ihletet az egyik megható produkciójához is.

Ez a tánc és a zene bemutatja az én kapcsolataimat. Mindegyik kapcsolatom ilyen viharos volt, mindig mindent ilyen intenzíven éltünk meg. Jelenleg is egy hasonló szituációba kerültem, mint amit elmesélünk ezzel a tánccal. Sajnos nem úgy alakult a kapcsolatunk Patrikkal, ahogy szerettük volna. Külön utakon folytatjuk. Patrikkal volt az első olyan kapcsolatom, akivel megpróbáltuk a közös életet is, talán ezért is most ez a legnagyobb csalódás" – nyilatkozta akkor a Borsnak.

Azóta nem beszélt Esztergályos Patrikról és arról sem, hogy van-e már új kiszemeltje. Most azonban lebukott, ugyanis Gelencsér Tímea egyik videójában jól látszik, ahogy egy férfi odalép Pap Dorcihoz, majd az ölébe veszi őt.

A vélhetően profi táncos Pap Dorcihoz siet, jól ismerik egymástForrás: TV2 Play
A férfi ölbe kapja Pap Dorcit, akinek nincs ellene kifogásaForrás: TV2 Play

A teljes jelenetet a linkre kattintva tekintheti meg.