Visváder Tamás az Origónak beszélt a Farm VIP-ról: csalni is kellett ahhoz, hogy legyenek sikereik

Visváder Tamás
Vágólapra másolva!
Visváder Tamást már nem először tűnik fel a tévében, de most mutatta meg igazán valódi önmagát.  A Farm VIP sárga csapatának vezető egyénisége lett szinte az első perctől kezdve és akarva-akaratlan is átvette az irányítást a többiek felett. Palácsik Lilla férje az Origónak mesélt arról, hogyan alakultak kapcsolatai a műsorban, mi volt számára a legnehezebb és hogyan viselte a távollétet családjától, hiszen feleségénél abban az időszakban bármikor beindulhatott volna a szülés.
Vágólapra másolva!

Nem igazán láthattuk egyedül még hasonló műsorban, hogyan élte meg a beköltözést?

Annak idején Lillával közösen költöztünk be A legbátrabb párosba, bár az igaz, hogy ott nem egyedül voltam. Bevallom, picit tartottam is tőle, leginkább azért, mert ennyi emberrel együtt élni az egy komoly és nehéz feladat. Alapjaiban véve én abban hiszek, hogy egy párkapcsolat is akkor működik jól, ha kipróbálják az emberek az együttélést és az összeköltözést.

A mi házasságunk Lillával hosszú éveken át érlelődött, ugye nyolc éve vagyunk együtt, ebből hét és fél éve együtt is lakunk és lassan öt éve leszünk házasok. Ezt csak azért mondom, mert én nagyon megválogatom, hogy kivel költözök össze és most nem tudtam megtenni, így számomra már ez is egy feladat volt. Ezzel már van egy plusz harcod, amit meg kell vívnod a feladatokon és a farmon való létezésen kívül.

Palácsik Lilla második kisfiukkal volt várandós a forgatás idején Forrás: Palácsik Lilla/Instagram

Erre hogyan készült fel? Volt rá bármilyen tervük, ha a forgatás alatt indulna el a szülés?

Azt kell mondjam, hogy a műsorkészítők nagyon korrektek voltak velünk, mert megígérték nekem, ha bármi történne, ők jeleznek. Bár nálunk nem lehetett telefon, de Lilla telefonszámát tudták ők is, így tartották a kapcsolatot.

Azért ezt külön kiemelném, bár nagyon kevesen beszélnek interjúkban a műsorkészítőkről, de ennyire korrekt csapattal még sosem dolgoztam, pedig már több műsorban is szerepeltem. Ez egy nagyon összeszedett csapat volt, akik remek feladatokat találtak ki számunkra. De meg kell említenem azt is, hogy remek karaktereket választottak ebben az évadban. Bár nyilván nagyon különböző személyiségek voltak és épp ettől működött ez jól, csak az együttélés volt nehezebb, de megbirkóztam ezzel is.

Visváder Tamás komolyan veszi a feladatokat Forrás: TV2

A cikk folytatásáért lapozzon!