Alaposan megvezette a barátnőit Árpa Attila

Árpa Attila
Vágólapra másolva!
A napokban félreértésre adott okot, amikor A Nagy Ő című műsorban Árpa Attila kijelentette, hogy olyan nőt keres, aki eltartja. Ezt a trükköt csak azért vetette be, hogy kizárja az „aranyásókat" és érzékeltesse, olyan párt szeretne maga mellé, aki képes megállni a saját lábán.
Vágólapra másolva!

A társkereső műsorban szereplő Árpa Attila többször is kijelentette: a következő 1-2 évben egy forgatókönyvön és az abból készülő filmen fog dolgozni, alig lesz bevétele, így annak a nőnek, aki meg akarja hódítani a szívét, az eltartásáról is gondoskodnia kell. A Borsnak bevallotta: ezzel csak a jelentkező lányokat akarta teszteni.

– Tisztázzuk, nem keresek olyan nőt, aki eltart. Ha életem legrosszabb helyzetében lennék, akkor sem engedném ezt, mindig megoldottam, ezután is sikerülni fog. Persze az élelmiszerárakat elnézve, még az is lehet, hogy sor kerül erre... – sütött el egy poént Attila.

Árpa Attila Forrás: TV2

A legtöbb férfi egóját kifejezetten sérti, ha a szerelme többet keres nála. Árpa, a saját bevallása szerint nem tartozik közéjük, sőt mi több, büszke arra, hogy exfelesége sikeres üzletasszonyként vezeti a vállalatát.

– Azt gondolom, ez csak a bizonytalan férfiak önértékelését képes aláásni. Ők általában két dolgot tesznek: vagy lehúzzák a saját szintjükre a partnerüket azzal, hogy degradálják a sikereit és leépítik az önbizalmát vagy megcsalják egy olyan nővel, aki mellett igazi férfinak érezhetik magukat. Nekem nemhogy nem sérti az egómat, hanem minél sikeresebb egy nő, én annál büszkébb vagyok! – jelentette ki.