Teltházas Aréna koncerttel tért vissza hosszú szünet után a NOX. A nemrég új lemezanyaggal is előrukkolt zenekar immár nem áll le, ígéretük szerint 2023-ban turnéra mennek. 

"Óriási várakozás előzte meg a koncertet, nem csak a közönség részéről, hanem saját magunk is hatalmas elvárásokkal indultunk ennek a gigashow-nak" – mondta Péter Szabó Szilvi, a NOX énekese.

NOX

„A zenei pályafutásom 20 éves jubileumát is ünnepeltem, emellett azt szerettük volna, hogy a hosszú csend után olyan élményt nyújthassunk, mellyel a NOX újra, minden szempontból meghatározó szereplője legyen a könnyűzenei életnek" – tette hozzá.

NOX

 "Minden olyan régi dal elhangzott, amit imádtak a rajongóink és fantasztikus érzés volt, hogy az új dalainkat is olyan szeretetteljes rajongással fogadták mint a régi slágereinket" – mondta az énekesnő. A zenekar a koncerten már be is jelentette: jövőre országos turnéra indulnak. "Olyan élménnyel lettünk mindannyian gazdagabbak, melyet a koncertturnénk során szeretnénk újra átélni a rajongóinkkal együtt, országszerte" - beszélt a jövőről Szilvi.