Többen is levetkőztek újságoknak, nem voltak nagyon gátlásosak. Egy korábbi cikkünkben már bemutattuk Horváth Éva, Bálint Antónia, Som-Balogh Edina, Geszler Dorottya vagy Kulcsár Edina emlékezetes vetkőzéseit, de voltak még mások is, lássuk!

Gregori Dóra

A Magyar Táncművészeti Főiskolán szerzett diplomát klasszikus balettművész szakon 2008-ban. 2010. novemberében nyerte meg a VAM Design Centerben megrendezett Miss Hungary versenyt.

Képgalériáért kattintson a fotóra!Playboy

Gyakorlatilag azonnal megkereste őt a CKM, ugyanis 2011 februárjában már ő volt a címlapon, az újságban pedig számos monokinis képe tűnt fel. A Playboy is ajánlatot tett neki ugyanabban az évben, a magazin októberben tette címlapra, de ekkor már teljes aktot vállalt.

Képgalériáért kattintson a fotóra!CKM

2007-ben nyert meg egy olasz modellversenyt, utána került erre a pályára. A szexet csak szerelem mellett tudta elképzelni az akkor adott interjúiban, és kifejezetten hűséges típusnak mondta magát. „Ha szeretek valakit, csak rá tudok gondolni" – magyarázta.

Képgalériáért kattintson a fotóra!CKM

A gruppen nála szóba sem jöhet: „Ilyen téren önző vagyok, nem szeretném senki mással megosztani a páromat, és elvárom, hogy ő is így érezzen" – nyilatkozta. A trió gondolatát nem kedveli tehát, de újítani azért szokott: „Természetesen szeretek kísérletezni. Legtöbbször jó dolgok sülnek ki belőle" – tette hozzá.

Vannak még gyönyörű, meztelen szépségkirálynők, a cikk folytatódik, lapozzon!