Árpa Attila saját bevallása szerint úgy indult neki A Nagy Ő című műsornak, hogy valóban párt szeretne találni. Időközben kiderült, hogy volt feleségével sem úgy kezdődött a kapcsolatuk, ahogy azt mindenki gondolná. 

Árpa Attila és Tomán Szabina 12 évig voltak házasok, mely kapcsolatból egy lányuk született. Ahogy írtuk is, Árpa Attila életében továbbra is fontos szerepet tölt be volt felesége, akivel ma is jó kapcsolatban vannak. Ám a Tomán Szabinával való ismertsége is egyéjszakás kalandnak indult csupán. Az akkoriban modellkedő Tomán megtetszett Árpának, akit azért szemelt ki magának, mert a kifutón neki volt a leghosszabb combja.

Tény és való, hogy amikor megláttam, valóban nem gondoltam volna, hogy gyerek és házasság lesz, de szerintem ezzel ő is így volt. Egyébként nem hiszek a társkeresőkben, sajnos, csak rossz tapasztalataim vannak róla. Hogy a szereplést komolyan gondoltam-e, vagy sem? Reménnyel telve indultam neki. Az pedig, hogy megtalálom-e a szerelmet, a műsorból kiderül" - mondta Árpa Attila a Borsnak.

Árpa Attila, mint A Nagy ŐForrás: TV2 Sajtószoba

 A TV2 Nagy Ő-je azt is elárulta, hogy mi a véleménye arról, ha egy nő kiemelkedően sikeres. A kérdés annak kapcsán merült fel, hogy Tomán Szabina modellből sikeres és elismert üzletasszonnyá vált.

Azt gondolom, ez csak a bizonytalan férfiak önértékelését képes aláásni. Ők általában két dolgot tesznek: vagy lehúzzák a saját szintjükre a partnerüket azzal, hogy degradálják a sikereit, leépítik az önbizalmát, vagy megcsalják egy olyan nővel, aki mellett igazi férfinak érezhetik magukat. Nekem nemhogy nem sérti az egómat, hanem minél sikeresebb egy nő, én annál büszkébb vagyok" - fejtette ki véleményét Árpa Attila.