Jövő héttől indul a Szerencsekerék legújabb évada, melynek ismét Kasza Tibi lesz a házigazdája. A műsorvezető elárulta, hogy mi az oka annak, hogy egy ideje visszavonult a nyilvánosságtól és csak nagyon kevés információt oszt meg magáról és családjáról, valamint karrierjéről is meglepően nyilatkozott.

Idén nyáron született meg Kasza Tibi és felesége, Darai Andrea második közös gyereke, Liza Panna. Sokan hiányolták őket a közösségi oldalaikról is, de az újabb babának tulajdonították a család visszavonulását. Kasza Tibi most újra visszatér a TV2 képernyőjére a Szerencsekerék házigazdájaként, így elárulta, hogy milyen események álltak az eltűnésük hátterében.

Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai AndreaInstagram

Most négy hetet töltöttünk Amerikában. Teszteltük, hogy milyen élmény. Ugyanúgy tettük a dolgunkat, mint itthon, a hétköznapjainkban nem volt változás. Kíváncsiak voltunk, hogyan érezzük magunkat családként ott" - árulta el Kasza Tibi a Blikknek, hogy költözés is állt a visszavonulásuk hátterében.

Az egykori énekes sok változáson ment át az utóbbi időkben, hatalmas súlyfeleslegtől is megszabadult, miután zsírmájjal diagnosztizálták. A 44 éves Kasza már családjára szeretne koncentrálni, ezért vett vissza a tempóból is, zenei karrierjét mára teljesen feladta.

"...Mindig reméltem, hogy elég bölcs leszek ahhoz, hogy észrevegyem, ha már bizonyos dolgok nem állnak jól. Most elérkezett az a pont, amikor a zenei karrieremet nagy mosollyal elengedem. Legalábbis a popzenei karriert. Így is fantasztikus húsz év volt ez az életemből. De soha nem mondom, hogy soha" - magyarázta az egykori énekes, aki bár már többször beszélt a költözésről felesége súlyos migrénje miatt, most mégis azt mondta, hogy az itteni életüket sosem adnák fel.

Kasza Tibi és családjaForrás: Instagram

Van olyan terv, hogy kétlaki életre rendezkedjünk be, de az a legfontosabb, hogy olyan közeget találjunk, amely hozzáad az életünkhöz. Ez évekbe telhet. Nem úgy van, hogy az ember rábök a térképre, és ott találja meg az otthonát. Bennünk sosem merült fel, hogy az itthoni életünket feladjuk, csak szeretnénk több impulzust, szeretnénk, ha a gyerekek nyelvet tanulnának, nyitottak lennének a világra" - mondta Kasza Tibi, aki most érzi magát legjobban a bőrében és karrierje szempontjából is úgy gondolja, megtalálta a helyét, amit nem szeretne feladni.

Viszont a közösségi médiától továbbra is szeretné magát távol tartani, ugyanis családja védelme az elsődleges szempont számára.

Ez egy folyamat volt. Akik régóta követtek minket, azoknak feltűnhetett, hogy mind kevesebb tartalmat tettünk közzé, legalábbis a magánéletünkről. Nagyon változékony a közösségi média, és kezd csatatérré válni. Amikor elkezdtem, sokkal érdeklődőbbek, nyitottabbak voltak az emberek, most azt látom, hogy egyre mérgesebb a hangnem. Van, akit szórakoztatnak ezek a küzdelmek, de mi fokozatosan hátrább léptünk. Ez talán önvédelmi mechanizmus, nekem két gyerekkel már a család békéje a legfontosabb" - zárta gondolatait Kasza Tibi.

Kasza Tibi és feleségeForrás: Kasza Tibi/Instagram