A Farm VIP-ban sokat sírt Nyertes Zsuzsa, többeni is megbántották.

Nyertes Zsuzsát nagyon féltette a családja  a Farm VIP előtt, a a párja kifejezetten próbálta lebeszélni a versenyről, de ő mindenképp ki akarta próbálni magát. A színésznő jó emlékekkel gondol vissza a nyáron forgatott realityre, de nem tagadja, hogy megszenvedte az ott eltöltött napokat. Kolléganője, Szorcsik Viki és az egykori luxusfeleség, Smaltig Dalma ugyanis már az első napon megbántották.

Forrás: TV2

 "Amíg fiatal és szép voltam, megértettem volna, ha engem pécéznek ki. Éreztem is hogy Vikiék részéről van egyfajta rivalizálás a szépséges kis Andika felé. Na, de én – 63 éves nőként – úgy gondolom, már nem rúgok mellettük labdába, úgyhogy nagyon meglepett, és nem igazán értem, miért én voltam a célpont" – mondta a Storynak.

Hazudnék ha azt mondanám, nem gondolkodtam el a párom szavain, hogy színésznőként miért kellett nekem bevállalnom, hogy megalázhatnak és kibeszélhetnek egy ország előtt

– mesélte a lapnak Zsuzsa, aki a történtek ellenére azt mondja, nem tud haragudni Vikire, Dalma pedig a mai napig idegen számára, így az ő szavai kevésbé estek neki rosszul.

Forrás: TV2

"Vikit 20 évvel ezelőtt a Vidám Színpadon ismertem meg. Egy édes, aranyos lány volt, akit a szívembe zártam. Nagyon kemény dolgokat mért rá a sors. Elveszítette az öccsét, a tehetsége ellenére nincs méltó helye a szakmában. Nem sajnálom, mert ezt nem szeretné hallani a számból, de nem tudok rá haragudni. Szinte azonnal megbocsátok neki, bármit mond

– moesélte a színésznő, majd hangsúlyozta: a nehéz pillanataiban a csapat többi tagja, Andi, Lajos, Miki, Norbi és Peti voltak a legnagyobb támaszai.