Magyar sztárok szexvideóit szivárogtatták ki

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
A következő sztárok esetében bosszúból, irigységből vagy szimplán szórakozásból szivárogtattak ki - sokszor barátok, ismerősök - olyan intim felvételeket, amit senki sem szeretne, ha kikerülne. Már hazánkban is több ilyen eset volt, tavaly például Gáspár Eveliné, akiről volt párja töltött fel meztelen képeket a közösségi oldalára. A legutóbbi eset egy fiatal énekessel, Baukó Attilával, Azahriah-val történt, akiről kiszivárgott egy szexelvétel. Az énekes megcsalta a menyasszonyát egy fellépés során, az aktusról valaki amatőr felvételt készített, ami szinte azonnal felkerült a világhálóra.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi

Az énekesnő már többször is vált szexbotrány áldozatává, azonban először csak egy tizenéves fiú készített róla egy hamisított meztelen fotót, melyen nem Opitz Barbi volt látható. Mint később kiderült, a fiatal fiú így szeretett volna több követőt vonzani az oldalára.

Majd idén nyáron egy valódi szexvideó került fel az énekesnőről, melyet exbarátja osztott meg az interneten, ami persze nagyon gyorsan elterjedt.

Opitzot nagyon megviselték a történtek, és nem is hagyta annyiban, ugyanis a hatóságokhoz fordult. Az ügy még folyamatban van, akár évekig is elhúzódhat, de azzal nyugtatták az énekesnőt, hogy több milliós kártérítésre is számíthat.

Opitz Barbinak ezt a fotóját manipulálták Forrás: Opitz Barbi/Instagram

Opitz Barbi nem tűrte tovább a megaláztatásokat Instagram, Opitz Barbi

Azahriah és Budai Laura

Nyár elején történt a nagy felháborodást keltő eset, amikor a feltörekvő énekes egy rajongójával lépett félre a Szolnoki Palacsintafesztiválon. Az esetet valaki telefonnal videóra vette és meg is osztotta, így az interneten gyorsan terjedt az amatőr felvétel. Azahriah nem csak rajongói, hanem barátnője előtt is kínos helyzetbe került az eset miatt, végül Luna megbocsátotta párjának a megcsalást. A botrány által ismertté vált rajongó, Budai Laura az eset után többször is nyilatkozott az ügyről, ezzel próbálta fenntartani népszerűségét. Budainak később is volt egy kínos esete, amikor intim képeket loptak el és szivárogtattak ki privát oldaláról, melyeken fehérneműben látható.

Budai Laura magát sajnáltatta az eset után Forrás: YouTube
Azahriah Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!