Megszólalt édesanyja állapotáról Szorcsik Viki

Szorcsik Viki, Farm VIP
Vágólapra másolva!
Ahogy írtuk, Szorcsik Viki családjában hatalmas tragédia történt, ugyanis édesanyja váratlanul agyvérzést kapott. Szerencsére a mentők gyorsan kiértek és rövid időn belül elláthatták az orvosok. Túl az ijedtségen Szorcsik Viki sem gondolta, hogy továbbra is azzal kell foglalkoznia, hogy a rosszindulatú kommentekre kell reagálnia, mégis ez történt.
Vágólapra másolva!

Szorcsik Viki legújabb bejegyzése alatt is megjelentek a rosszindulatú kommentelők, hiába kérte megértésüket, hiszen úgy gondolja, édesanyja valószínűleg az őt ért támadások miatt végezte a kórházban. Most épp ezt nehezményezte egy követője, aki számon kérte Szorcsikot, miért a közösségi oldalával van elfoglalva, ha édesanyjának ilyen súlyos az állapota.

De, ha sztoriban könyörgést kérsz és hála istenek anyukád jobban van, miért ez az első, hogy posztolj az oldalad tökéletes legyen, miért ez az első hogy az influenszer oldal működjön, miért nem vonulsz ilyenkor a háttérbe??? És arra koncentrálsz hogy anyud jobban legyen!!! Tudom nem ezen múlik és persze minden jót neki, de ilyenkor legalább ne magad told, hanem vonulj vissza úgy hitelesebb...." - írta értetlenkedve az egyik kommentelő.

Szorcsik Vikinek sem kellett több, felháborodva válaszolt és azt is elárulta, hogy édesanyja már szerencsére sokkal jobban van, de neki ez kötelezettség és munka.

"Nekünk vannak kötelezettségeink, amit meg kell tennünk függetlenül bármi történéstől, mert arra szerződtünk! Az anyukámmal váratlanul történt, ami történt, de attól nekem tennem kell a dolgom!

Teljesen természetes! Sajnálom, hogy ezt valakinek magyarázni kell! Nekünk ez a munkánkhoz tartozik.... ha ne adj Isten bekövetkezik egy tragédia és elveszítünk valakit, de aznap este előadásunk van akkor is fel kell mennünk a színpadra és játszani, mintha mi sem történt volna! Ezt nehéz lehet elképzelni, de ez attól még így van! Mindezt azzal a tudattal, hogy elveszítettük egy szerettünk...ugyanis ezt vállaltuk..." - magyarázta Szorcsik Viki, akit a Farm VIP óta sokan támadnak a műsorbeli viselkedése és szókimondó természete miatt.

Szorcsik Viki a Farm VIP-ben Forrás: TV2