Zámbó Krisztián árult el részleteket a nagymamája temetésével kapcsolatban.

Zámbó Krisztiánt teljesen összetörte nagymamája halálhíre, annak ellenére is, hogy a család felkészült a 96 éves asszony elvesztésére.

"Három, talán négy nappal ezelőtt hívtam őt fel, és csak most kezdem megérteni, hogy mit is jelentettek az utolsó, hozzám intézett szavai. Tulajdonképpen elbúcsúzott, de én akkor elhessegettem ezt a gondolatot és megígértem neki, hogy a napokban meglátogatjuk őt Zsuzsikával. Éppen mára terveztük, hogy felugrunk... Szerdán éppen aludtam, amikor a kedvesem felébresztett, és elmondta, hogy a mamájom nincs többé. Nem hittem el, és tulajdonképpen még most sem... "– kezdte Zámbó Krisztián, aki elárulta, nem Zámbó Jimmy mellett lel majd örök nyugalomra imádott nagymamája.

"Tudom, sokan felteszik most a kérdést, hogy "mamájom" vajon apu mellett nyugszik-e majd. Nos, azt egyelőre nem szeretném elmondani, hogy pontosan hol búcsúzunk majd el tőle, mert a családdal közösen döntjük majd el, hogy nyilvános lesz-e temetése, de annyit mondhatok, hogy nem Csepelen lesz a nyughelye. A férje mellett szeretett volna örök békére lelni, és természetesen a család teljesíti az akaratát. Mariettával már beszéltünk erről pár szót, és azt kérte, hogy énekeljem majd el azt a dalt, amit aputól a legjobban szeretett. Ez pedig a Nézz le rám, ó Istenem" - árulta el a Borsnak.