Nádai Anikó elárulta, terveznek-e még gyereket a férjével

Nádai Anikó, Hajmásy Péter
Vágólapra másolva!
Nádai Anikó arról beszélt, hogy szeretnének-e még gyereket a férjével, Hajmásy Péterrel az után, hogy júliusban megszületett a kisfiuk.
Vágólapra másolva!

Nádai Anikónak két fia van: Patrik a korábbi kapcsolatából született 2015-ben, a mostani férjével, Hajmásy Péterrel közös kisfiuk, Alex pedig idén júliusban érkezett. A műsorvezető pár hónap elteltével alapvetően arról beszélt a Blikknek, hogy miként próbálja visszanyerni a szülés előtti alakját, de közben azt is elárulta, hogy terveznek-e második közös gyereket a férjével.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter Forrás: Instagram/Hajmásy Péter

"Ijesztő, mennyire repül az idő. Patrik még csak most született, és máris iskolás. Most éreztem meg, hogy félek az öregedéstől, és nem akarom, hogy ezek a pillanatok köddé váljanak. Talán ezért is lettem türelmesebb. Igyekszem megbecsülni és megélni ezeket a perceket, mert most úgy érezzük, nem szeretnénk több gyermeket vállalni, így most van utoljára babaillat. Én nem gondoltam volna, hogy Patriknak lesz kistesója, aztán betoppant az életembe Peti. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen férfi még létezik. Csodálatos apukája a kisfiunknak, és csodálatosan bánik a nagyfiammal is. Látom, mennyit változott, felnőtt a feladathoz, hiszen egyből két fronton kell helytállnia" – mondta.