Máig nem tudta feldolgozni apja elvesztését, a telefonszámát sem tudta kitörölni a mobiljából. Néha álmodik vele, apja ugyanolyan ezekben az álmokban.

"Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Nekünk ez a karácsony sajnos nem olyan, mint volt. Arra kérek mindenkit, hogy tiszteljétek, szeressétek egymást, de főleg a szüleiteket! Én nagyon tiszteltem és szerettem édesapámat, őt soha nem fogom elfeledni, Ő mindig élni fog köztünk, mert mi, a családja éltetni fogjuk őt! Méltók leszünk a nevéhez" - írta Kis Grófo közösségi oldalán két éve, amikor elveszítette apját.

"Minden percet használjatok ki a szereteitekkel! Győzzük le a rosszat, ami most sajnos uralkodik e földön, az Isten hatalmas szeretetével! Ebben az évben nem szeretnék a történtekről nyilatkozni, így is nehéz időszakot élünk át a családommal" - állt a szövegben.

Kis GrófoForrás: Instagram

 Most elmondta, hogy viszik tovább azt a hagyományt, amit képviselt, és szeretnék továbbadni a gyermekeiknek. Az elmúlt két évben ritkán, talán háromszor álmodott vele. "Viszont nagyon érdekes számomra, mert minden alkalommal hófehér galamb formájában jön el. Igaz dolgot hoz el, olyat, ami meg is történik" - mondta a Borsnak.

Kis Grófo és édesapja Nagy Grófo, azaz idősebb Kozák LászlóForrás: Instagram/Kis Grófo

"Rohan az idő, hihetetlen, hogy már két év telt el. Elfogadni soha nem tudjuk, csak annyit tehetünk, hogy megpróbálunk ezzel a veszteséggel együtt élni" - tette hozzá.

Mint mondta, a telefonszámát is őrzi a mobiljában, képtelen lenne törölni. Mindenki máshogy tudja feldolgozni a gyászt, véli, ő pedig  rendkívül szoros kapcsolatban volt zenész apjával. Mint mondja, nincs olyan nap, vagy óra, hogy ne gondolna rá.

Kis Grófo korábban részleteket árult el apja haláláról, erről itt olvashat hosszabban.